Barion Pixel

KIADVÁNYOK ÉS WORKSHOPOK

Felvilágosítás? Hidd el, lehet ezt jól is csinálni!

Képregényeink segítségével gyermeked szórakozva ismerheti meg a serdülőkori változások és a menstruáció – időnként bonyolultnak tűnő – világát.

Küldetésünk

Célunk, hogy minden család örömmel és felkészülve élhesse meg a gyermekük serdülőkorát.

Kiadványok

MENSTRUPÉDIA

A Menstrupédia egy 9-12 éves kislányoknak szóló képregény, melyben kedves rajzok, bájos képregényhősök segítségével ismerhetik meg a serdülőkori változásokat és a menstruációt.
9 éves kortól
88 oldal

3990 Ft

MARCI KAMASZODIK​

A Marci kamaszodik egy 9-12 éves kisfiúknak szóló képregény, amiben minden fontos témát megtalálsz, ami egy kiskamasz fiút foglalkoztathat: olvashatsz a testi-lelki változásokról, a sportról, a szenvedélybetegségekről, de még a menstruációról is!
9 éves kortól
88 oldal

3990 Ft

Itt olvashattál a kiadványokról:

Workshopok

SZÜLŐKNEK

NEM TUDOD, HOGY KEZDJ HOZZÁ A FELVILÁGOSÍTÁSHOZ? SEGÍTÜNK!

A legtöbb szülő már tisztában van vele, hogy a “felvilágosítás” lehetőleg nem egyetlen “nagy beszélgetést” jelent, de ettől még nem könnyű hozzákezdeni… Bojti Andrea gyermekpszichológus és Dr. Farkas Eszter nőgyógyász együtt segít a téma feldolgozásában.

VÉDŐNŐKNEK, TANÁROKNAK

INGYENES WORKSHOP A SERDÜLŐKORI VÁLTOZÁSOKRÓL

A te feladatod, hogy felvilágosító foglalkozást tarts az iskolában? Nem igazán tudod, hogy kezdj hozzá? Jól jönne néhány szemléltetőeszköz, esetleg prezentáció? Akkor nagy segítséget jelenthetnek számodra a kiskamaszoknak szóló workshopjaink. Külön fiúknak, illetve lányoknak szóló workshopot is találsz az oldalunkon, letölthető prezentációval, illetve játékos ötletekkel, melyek segítségével egy tanóra keretében beszélgethetsz a gyerekekkel a serdülőkori változásokról. A workshopot készítette: Dr. Farkas Eszter, szülész-nőgyógyász, gyermeknőgyógyász szakorvosjelölt.

Együttműködések

KÖNYVBEMUTATÓ

Szeretnél könyvbemutatót szervezni iskolába, könyvtárba, vagy bármilyen más közösségbe? Keress bennünket a menstrupedia 2021@gmail.com e-mail-címen!

KÖNYVBEMUTATÓ

Szeretnél könyvbemutatót szervezni iskolába, könyvtárba, vagy bármilyen más közösségbe? Keress bennünket a menstrupedia 2021@gmail.com e-mail-címen!

ÉLŐ WORKSHOP

Szívesen részt vennél a gyermekeddel egy izgalmas, szórakoztató, játékos workshopon, ahol minden kérdésre választ kaphattok a serdülőkori változásokkal kapcsolatban? Keress bennünket a menstrupedia2021@gmail.com e-mail-címen!

Olvass a témában!

Hogy kell betétet használni?

Eldobható betét esetén: Betétcserekor: A mosható betét hasonlóan működik, csak ragasztócsík helyett a patentokat kell rögzíteni. Ezekhez a betétekhez általában adnak egy kis tartót, amibe

Ha nekik bevált, ti is szeretni fogjátok!

MÁR TÖBB MINT 25 EZER ISKOLÁBAN HASZNÁLJÁK VILÁGSZERTE!

Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel a hírlevélre, ha szeretnél értesülni a legújabb híreinkről, az új blogcikkeinkről, illetve kíváncsi vagy az ingyenesen letölthető anyagainkra!

error: A képeket csak ezen az oldalon lehet megtekinteni!