Barion Pixel

Szeretnél beszélgetni a kisfiaddal a serdülőkorról, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Segítünk!

A Marci kamaszodik minden fontos témát körbejár, ami egy kiskamasz fiút érdekelhet.

Már több száz magyar család olvassa!

“A fiúkról hajlamosak vagyunk elfelejtkezni, pedig ők ugyanúgy megérdemlik, hogy beszélgessünk velük a serdülőkorról, mint a lányok.”

Dr. Farkas Eszter
nőgyógyász, a könyv fordítója, kiadőja

MARCI KAMASZODIK​

A Marci kamaszodik egy 9-12 éves kisfiúknak szóló képregény, amiben minden fontos témát megtalálsz, ami egy kiskamasz fiút foglalkoztathat: olvashatsz a testi-lelki változásokról, a sportról, a szenvedélybetegségekről, de még a menstruációról is!
9 éves kortól
88 oldal

3990 Ft

A könyv témái

ÉRZELMI ÉS TESTI VÁLTOZÁSOK SERDÜLŐKORBAN

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ÉS ÉLETMÓD

BULLYING

SZENVEDÉLY-BETEGSÉGEK

MI A MENSTRUÁCIÓ?

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Miben egyedülálló a Marci kamaszodik?

Miért válaszd a Marci kamaszodik könyvet?

Mert mióta megjelent, folyamatosan kapjuk a fotókat az ágyban, zseblámpával/asztalnál, evés helyett képregényt olvasó fiúkról!

Mert az anatómiai képeknél nagyon figyeltünk arra, hogy ne legyenek riasztóak vagy naturalisztikusak, hogy könnyű legyen beszélgetni a témáról.

Mert este tízkor már a szülők könyörögnek, hogy most már ne az agyalapi mirigy működése legyen a téma.

Mert gondosan ellenőrzött, hiteles információkat tartalmaz! Tapasztalt nőgyógyász lektorálta, illetve fordította.

Milyen kérdésekre ad választ a Marci kamaszodik?

Mi történik velem kamaszkorban?

Hogy kell borotválkozni?

Miért magasabbak az
osztályomban a lányok, mint a fiúk?

Mi az a menstruáció?

Hogy lesznek a kisbabák?

Hogyan lehetek izmosabb?

Hogy viselkedjek azokkal, akik bántanak?

és még sok más…

Itt olvashattál a kiadványokról:

Ha nekik bevált, ti is szeretni fogjátok!

MÁR TÖBB MINT 25 EZER ISKOLÁBAN HASZNÁLJÁK VILÁGSZERTE!

A szerzőről

Aditi Gupta már több mint 8 éve tanítja a menstruációról a kislányokat és a szülőket, sőt, oktatókat is képez, akik vele együtt végzik ezt a munkát. Kiskamaszként maga is átélte, milyen érzés, amikor az ember nem kap segítséget és megfelelő információkat, ezért nagyon fontos számára, hogy más kislányoknak ne kelljen ezt megtapasztalnia. A Menstrupédiát férjével együtt alapították, hogy képregényekkel és megbízható edukációs tartalmakkal segítsék a tizenéveseket és szüleiket.

Aditi TED-előadó, és szerepelt a Forbes India 30 sikeres fiatal 30 alatt listáján. A BBC 2015-ben a 100 legnagyobb hatással bíró nő közé választotta. A Világgazdasági Fórumon megkapta a Global Shaper címet. Munkájáról olyan médiumok közvetítettek, mint a Wall Street Journal, a Times, a Reuters, a CNBC és a BBC. A Menstrupédia oktatási anyagait már több mint 11000 indiai iskolában, illetve több mint 20 országban használják, ami így 10 milliónál is több kislány és nő életére volt már hatással Indiában és az egész világon.

A fordítóról & kiadóról

Dr. Farkas Eszter több mint 10 éve dolgozik szülész-nőgyógyászként. A Menstrupédiával egy nemzetközi nőgyógyászati kongresszuson találkozott, rögtön megvásárolta, és beleszeretett. Bár ekkor még nem volt fordítói tapasztalata, illetve a könyvkiadáshoz sem értett, úgy érezte, a Menstrupédiának mindenképpen meg kell jelennie Magyarországon. Ő is megtapasztalta, milyen szorongással teli időszak a serdülőkor, ha nincs, akinek fel lehetne tenni a nehéz kérdéseket is. Célja, hogy minél több kislánynak segíthessen megbízható információkhoz jutni a teste működéséről, hogy egészséges és magabiztos felnőtté válhassanak. Eszter amellett, hogy nőgyógyászként dolgozik, szakfordító-tolmács, illetve szoptatási szaktanácsadó képesítést is szerzett, jelenleg pedig gyermeknőgyógyászati szakképzésben vesz részt. Szívügye a betegedukáció, ezért a TikTokon elindította a @tininogyogyasz oldalt, ahol igyekszik minél több hasznos tartalommal segíteni a kamaszokat, az Instagramon pedig @drfarkaseszter néven találhatjátok.

Szállítási információk

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK MEGRENDELÉSHEZ

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a törvényben meghatározott ÁFA-t igen, a szállítás és az esetleges utánvét kezelési költségeit nem tartalmazzák. 
Amennyiben 20 példány feletti rendelést szeretnél leadni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a menstrupedia2021@gmail.com e-mail-címen!

Ha külföldre szeretnél rendelni, kérjük, hogy a menstrupedia2021@gmail.com címen e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot. A megrendelés menete nagyon egyszerű, ha kiválasztottad a megvásárolni kívánt terméket, tedd a kosaradba a könyvet a „Kosárba teszem” gomb segítségével…

Ez is érdekelhet:

MENSTRUPÉDIA

A Menstrupédia egy 9-12 éves kislányoknak szóló képregény, melyben kedves rajzok, bájos képregényhősök segítségével ismerhetik meg a serdülőkori változásokat és a menstruációt.
9 éves kortól
88 oldal

3990 Ft

Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel a hírlevélre, ha szeretnél értesülni a legújabb híreinkről, az új blogcikkeinkről, illetve kíváncsi vagy az ingyenesen letölthető anyagainkra!

error: A képeket csak ezen az oldalon lehet megtekinteni!