Barion Pixel

Szeretnél beszélgetni a kislányoddal a menstruációról, de nem tudod, hogy kezdj hozzá? Segítünk!

A Menstrupédia a kislányok minden kérdésére választ ad, ráadásul aranyos és vicces is!

Már több mint 2000 magyar család olvassa a Menstrupédiát, világszerte pedig 2 milliónál is több!

"Ezt a könyvet a 9 éves önmagamnak írtam."

Aditi Gupta,
a könyv szerzője

MENSTRUPÉDIA

A Menstrupédia egy 9-12 éves kislányoknak szóló képregény, melyben kedves rajzok, bájos képregényhősök segítségével ismerhetik meg a serdülőkori változásokat és a menstruációt.
9 éves kortól
88 oldal

3990 Ft

A könyv témái

ÉRZELMI ÉS TESTI VÁLTOZÁSOK SERDÜLŐKORBAN

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS ÉS ÉLETMÓD

A MENSTRUÁCIÓS CIKLUS MŰKÖDÉSE

MENSTRUÁCIÓS NAPTÁR

HIGIÉNIAI TUDNIVALÓK, ÖNGONDOSKODÁS A MENZESZ ALATT

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Miben egyedülálló a Menstrupédia?

Miért válaszd a Menstrupédiát?

Amikor először olvastam, azt kívántam, bárcsak nekem is így beszélt volna valaki ezekről a dolgokról!

Mert az anatómiai képeknél nagyon figyeltünk arra, hogy ne legyenek riasztóak vagy naturalisztikusak, hogy könnyű legyen beszélgetni a témáról.

Mert a kislányok szeretik az aranyos képregényhősöket és a vicces történeteket.

Mert gondosan ellenőrzött, hiteles információkat tartalmaz! Tapasztalt nőgyógyász lektorálta, illetve fordította.

Milyen kérdésekre ad választ a Menstrupédia?

Mi az a menstruáció?

Mit csináljak, ha nincs nálam betét?

Mi az a premenstruációs szindróma?

Mikor kell orvoshoz menni?

Hogy öltözködjek a menzesz alatt?

Hogy lesznek a kisbabák?

Hogy kell tampont használni?

Mit tegyek, ha az iskolában jön meg először?

Itt olvashattál a kiadványokról:

Ha nekik bevált, ti is szeretni fogjátok!

MÁR TÖBB MINT 25 EZER ISKOLÁBAN HASZNÁLJÁK VILÁGSZERTE!

A szerzőről

Aditi Gupta már több mint 8 éve tanítja a menstruációról a kislányokat és a szülőket, sőt, oktatókat is képez, akik vele együtt végzik ezt a munkát. Kiskamaszként maga is átélte, milyen érzés, amikor az ember nem kap segítséget és megfelelő információkat, ezért nagyon fontos számára, hogy más kislányoknak ne kelljen ezt megtapasztalnia. A Menstrupédiát férjével együtt alapították, hogy képregényekkel és megbízható edukációs tartalmakkal segítsék a tizenéveseket és szüleiket.

Aditi TED-előadó, és szerepelt a Forbes India 30 sikeres fiatal 30 alatt listáján. A BBC 2015-ben a 100 legnagyobb hatással bíró nő közé választotta. A Világgazdasági Fórumon megkapta a Global Shaper címet. Munkájáról olyan médiumok közvetítettek, mint a Wall Street Journal, a Times, a Reuters, a CNBC és a BBC. A Menstrupédia oktatási anyagait már több mint 11000 indiai iskolában, illetve több mint 20 országban használják, ami így 10 milliónál is több kislány és nő életére volt már hatással Indiában és az egész világon.

A fordítóról & kiadóról

Dr. Farkas Eszter több mint 10 éve dolgozik szülész-nőgyógyászként. A Menstrupédiával egy nemzetközi nőgyógyászati kongresszuson találkozott, rögtön megvásárolta, és beleszeretett. Bár ekkor még nem volt fordítói tapasztalata, illetve a könyvkiadáshoz sem értett, úgy érezte, a Menstrupédiának mindenképpen meg kell jelennie Magyarországon. Ő is megtapasztalta, milyen szorongással teli időszak a serdülőkor, ha nincs, akinek fel lehetne tenni a nehéz kérdéseket is. Célja, hogy minél több kislánynak segíthessen megbízható információkhoz jutni a teste működéséről, hogy egészséges és magabiztos felnőtté válhassanak. Eszter amellett, hogy nőgyógyászként dolgozik, szakfordító-tolmács, illetve szoptatási szaktanácsadó képesítést is szerzett, jelenleg pedig gyermeknőgyógyászati szakképzésben vesz részt. Szívügye a betegedukáció, ezért a TikTokon elindította a @tininogyogyasz oldalt, ahol igyekszik minél több hasznos tartalommal segíteni a kamaszokat, az Instagramon pedig @drfarkaseszter néven találhatjátok.

Szállítási információk

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK MEGRENDELÉSHEZ

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a törvényben meghatározott ÁFA-t igen, a szállítás és az esetleges utánvét kezelési költségeit nem tartalmazzák. 
Amennyiben 20 példány feletti rendelést szeretnél leadni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a menstrupedia2021@gmail.com e-mail-címen!

Ha külföldre szeretnél rendelni, kérjük, hogy a menstrupedia2021@gmail.com címen e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot. A megrendelés menete nagyon egyszerű, ha kiválasztottad a megvásárolni kívánt terméket, tedd a kosaradba a könyvet a „Kosárba teszem” gomb segítségével…

Ez is érdekelhet:

MARCI KAMASZODIK​

A Marci kamaszodik egy 9-12 éves kisfiúknak szóló képregény, amiben minden fontos témát megtalálsz, ami egy kiskamasz fiút foglalkoztathat: olvashatsz a testi-lelki változásokról, a sportról, a szenvedélybetegségekről, de még a menstruációról is!
9 éves kortól
88 oldal

3990 Ft

Ne maradj le az újdonságokról!

Iratkozz fel a hírlevélre, ha szeretnél értesülni a legújabb híreinkről, az új blogcikkeinkről, illetve kíváncsi vagy az ingyenesen letölthető anyagainkra!

error: A képeket csak ezen az oldalon lehet megtekinteni!