Barion Pixel

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK MEGRENDELÉSHEZ

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak a törvényben meghatározott ÁFA-t igen, a szállítás és az esetleges utánvét kezelési költségeit nem tartalmazzák. 

Amennyiben 20 példány feletti rendelést szeretnél leadni, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a menstrupedia2021@gmail.com e-mail-címen!

Ha külföldre szeretnél rendelni, kérjük, hogy a menstrupedia 2021@gmail.com címen e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot.

A megrendelés menete nagyon egyszerű, ha kiválasztottad a megvásárolni kívánt terméket, tedd a kosaradba a könyvet a „Kosárba teszem” gomb segítségével.

A webshop aloldalról a „Tovább a pénztárhoz” gombra kattintva tudsz továbblépni, vagy maradhatsz itt, és folytathatod a vásárlást, módosíthatod a rendelt termékek számát. Ha törölni szeretnél egy terméket a kosaradból, azt a termék előtti „x” gombra kattintva teheted meg. Ezután a „Kosár frissítése” gombra kattintva láthatod a kosarad aktuális tartalmát és a termékek árát. A Kosár összesítő mutatja a szállítási lehetőségeket, ezek árát, majd miután ezt is kiválasztottad, következhet a “Tovább a pénztárhoz” gomb. Itt, a Pénztár oldalon kell megadnod az elérhetőségeidet és az egyéb, fizetéssel és szállítással kapcsolatos, részletes információkat. Ezeket a rendszer automatikusan felajánlja, neked csak ki kell tölteni a mezőket, vagy be kell jelölni a megfelelő pontokat.

Mindig ellenőrizd, hogy a szállítási címed, az e-mail-címed, illetve a telefonszámod pontosan adtad-e meg! Kérjük, vedd figyelembe, hogy a szállításhoz minden esetben szükség van magyarországi szolgáltatónál regisztrált telefonszámra. A pontatlanságból fakadó sikertelen szállítási kísérletekért felelősséget nem vállalunk, a csomagot ilyen esetben csak újabb szállítási díj megfizetése esetén áll módunkban kiküldeni. Cégnevet csak üzleti megrendelés esetében szükséges megadnod, ez esetben viszont kötelező feltüntetned a rendelő cég adószámát is.

A Pénztár menüben kiválaszthatod, hogy Boxy házhozszállítást, FOXPOST csomagautomatába szállítást, vagy személyes átvételt szeretnél kérni. Személyes átvétel esetén bankkártyával (Barion, SimplePay) illetve közvetlen banki átutalással fizethetsz. Boxy házhozszállítás, illetve FOXPOST csomagautomatába szállítás esetén bankkártyás, felár ellenében utánvétes, valamint közvetlen banki átutalással történő fizetés is lehetséges. 

A Megjegyzés rovatba megírhatod, ha a rendeléshez vagy a szállításhoz kapcsolódóan észrevételed, speciális kérésed van (például: nem működik a csengő, ezért telefonáljon a futár, amikor megérkezik).

Ha mindent rendben találsz, akkor a vásárlást a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva fejezheted be. A rendelés véglegesítése előtt azonban a jelölőnégyzetre kattintva el kell fogadnod az ÁSZF-et és az Adatvédelmi tájékoztatót, amelyekre kattintva elolvashatod a részleteket. A rendelést csak abban az esetben tudjuk fogadni, ha a két dokumentumban foglaltak alapján elfogadod működésünket.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

1. BANKKÁRTYÁS FIZETÉS 

A vásárlás díját közvetlenül kiegyenlítheted bankkártyáddal a Barion, illetve a SimplePay Bankkártyás fizetési módjával. Válaszd a Barion, illetve a SimplePay bankkártyás fizetési módot, majd a rendelés után a Barion, illetve OTP SimplePay rendszerén keresztül az oldal kérésének megfelelően add meg a fizetéshez használni kívánt kártya adatait. A bankkártyás vásárlás ez esetben a Barion, illetve az OTP SimplePay oldalán történik, amelyről webshopunk rendszere visszaigazolást kap. Bankkártya-adatokat nem őrzünk. 

2. BANKI ELŐREUTALÁS

A vásárlás díját közvetlenül a bankszámlaszámunkra történő banki átutalással is befizetheted. Ez esetben a megrendelést az összeg beérkezése után adjuk fel.

Utalási adatok: 

• Számlatulajdonos: Menstrupédia Kft.

• Bankszámlaszám 12600016-17665980-26173762

• A közleményben minden esetben tüntesd fel a megrendelés azonosítóját.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

3. UTÁNVÉTELES FIZETÉS

A megrendelt termékek árát, a szállítás költségét, és az utánvétel díját egy összegben, a kézbesítőnél, illetve a csomagautomatánál (bankkártyával) kell kiegyenlíteni. Az utánvételes fizetés esetén a futárszolgálat kezelési költségét külön felszámítjuk, ennek díja minden esetben 350 Ft. 

A vásárlásokról elektronikus számlát bocsátunk ki, amelyet mindegyik fizetési mód esetén e-mailben, a csomag feldolgozási folyamatának végén kiküldött visszaigazoló üzenettel együtt küldünk ki a vásárláskor megadott e-mail címre. A csomag ezt követően átkerül a futárszolgálathoz.

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK ÉS FELTÉTELEK

Webshopunk szállítópartnere a FOXPOST és a Boxy. Az. 1. és 2. pontban meghatározott szállítási költségek belföldi szállítás esetén érvényesek, feltételei csak Magyarország területére terjednek ki.

Amennyiben külföldre szeretnél rendelni, kérjük, a menstrupedia2021@gmail.com címen e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot.

1. SZÁLLÍTÁSI IDŐ 

A szállítás várható ideje 1-3 munkanap. A csomagok feldolgozása menetrendszerűen 1-2 munkanap, a csomagfeladásról e-mailben értesítést kapsz, és általában a feladástól számítva 1-2 napon belül meg is érkezik a rendelésed. Ha esetlegesen készlethiány lép fel, vagy egy hétnél hosszabb csúszás alakul ki a beszállítók miatt, akkor tájékoztatunk róla, hogy később számíthatsz a rendelésed érkezésére. Ha az előreutalásos fizetési módot választod, a csomagodat azután küldjük, hogy az összeg beérkezett a számlánkra, az átutalások ellenőrzése rendszerint napi egyszer, munkaidő kezdetén történik. Utánvételes vagy bankkártyás fizetésnél a rendelés napján, vagy a következő napon feladjuk a csomagot.

1. Boxy házhozszállítás

Vedd át a csomagodat kényelmesen, az otthonodban! Kérünk, ügyelj rá, hogy a szállítási címed, különösen az e-mail címed, illetve a telefonszámod pontosan add meg (a futárcég csak magyar telefonszám esetén tudja felvenni veled a kapcsolatot!).

• Díja: 1490 Ft

• Fizetési módok: előreutalás vagy bankkártyás fizetés a webshopban, utánvét bankkártyás fizetéssel a futárnál (az utánvét díja: +350 Ft)

• Kézbesítés: Munkanapokon általában 8–17 óra közötti időszakban történik, a futárszolgálat értesítése, illetve egyeztetése alapján. A futárcég előre jelzi a csomag érkezését.

2. FOXPOST csomagautomatába szállítás

Javasoljuk, hogy amennyiben elfoglaltság/munka miatt nem tudod otthon átvenni a csomagot, válaszd ezt az opciót. Te döntöd el, hogy mikor veszed át a csomagot, és nem kell várnod a futárra. Válaszd ki a legközelebbi FOXPOST csomagautomatát a legördülő keresőnkön vagy a térképen, és várd az sms-t vagy az e-mailt, hogy átveheted a csomagodat! A csomag átvételére négy munkanapod van. 

• Díja: 1290 Ft

• Fizetési módok: előreutalás vagy bankkártyás fizetés a webshopban, vagy utánvétes fizetés bankkártyával (az utánvét díja +350 Ft)

• Bővebb információk a FOXPOST csomagautomatába történő szállításról ITT!

3. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Csomagod személyesen Budapesten, az Emilla Pirospont Showroomban (1132, Budapest, Kresz Géza u. 53/b) veheted át, hétköznapokon 10:00-19:00, illetve szombaton 10:00-18:00 óra között. A személyes átvétel ingyenes. 

E-mailben tájékoztatunk, amint lehetőséged van a könyvek átvételére. Személyes átvétel esetén a környezet védelme érdekében a könyveket rutinszerűen nem csomagoljuk, de kérésedre erre a boltban lehetőség van. 

2. KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS/MEGRENDELÉS

A 20 db feletti rendelések esetében kérjük, a menstrupedia2021@gmail.com címen e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, ilyenkor kedvezményes árat tudunk biztosítani.

3. KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS

Amennyiben külföldi címre szeretnél rendelést leadni, a menstrupedia2021@gmail.com e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot!

4. CSOMAGOLÁS

A kiszállításhoz szállítópartnerünk, a BOXY környezetbarát csomagolóanyagát használjuk, mely:

  • 100%-ban újrahasznosítható
  • Újrahasznosított alapanyagból készül
  • Biztonsági nyitással ellátott
  • Gyorsan, könnyen össszeállítható
  • Kiváló teherbírású

5. SZÁLLÍTÁS INDÍTÁSI FELTÉTEL

Webshopként fenntartjuk magunknak a jogot, hogy abban az esetben, ha a felhasználó korábban rendben teljesített rendelés és szállítás esetén csomagját nem vette át, vagy az átvételt a futárszolgálattól megtagadta, akkor a felhasználó újabb rendelése esetén a szállítás kezdeményezését csak előreutalásos, vagy a webshopon keresztül végzett bankkártyás fizetési mód esetén teljesítsük. Szintén fenntartjuk magunknak a jogot, hogy rendhagyó rendelési mennyiség esetén csak fizetés után indítsuk a csomagot. 

6. ELÁLLÁS JOGA

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor vizsgáld meg, és ha esetleg sérülést észlelsz a termékeken, kérd jegyzőkönyv felvételét a futártól vagy a csomagfelvétel helyén. Ez esetben ne vedd át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A webáruházban vásárolt termékek esetén 14 napos elállási jog illeti meg a vásárlót. 

error: A képeket csak ezen az oldalon lehet megtekinteni!